keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Harjottelua harjottelua

Iski yhtäkkiä iiiiso inspiraatio eikä sitä tietenkään saa heittää hukkaan! Joten uhrasin pari tippiä ja tein niistä pari harjoituskynttä. Innoituksen alkulähteenä toimi maaliskuussa häämöttävä etelänreissu, joten suunnittelimpa parit lomakynnet.

Turkoosit rantakynnet ja liilat lomakynnet

Rakastuin tohon turkoosin aivan totaalisesti <3 Tuollaiset taidan tehdä sitten rantalomalle etelän lämpöä varten ;) Päätin samalla myös harjotella tuota liukuvärjäystä lisää ja nyt olen tulokseen enemmän kuin tyytyväinen. Turkoosissa pohjalle tuli Konadin Sky Pearlia liukuna ja päälle liukuna Dependin nr. 249. Kärkeen vielä Sina glitteriä, värinä 35. Green Blue. Kukkakuvio Konadin laatasta m32 ja pitsikuvio m57. Väreinä Konadin Sky Pearl ja White. Lopuksi kukkien päälle vielä MiMaxin sininen ja vihreä strassi. Rakastan rakastan rakastan <3 Päälle tuli vielä UV-top coatia.

Rantakynnet, vasemmalta: Konad Sky Pearl, Konad White, Depend nr. 249, Sine glitteri Green Blue

 Konad m32

Konad m57

Tykkään kyllä tuosta liilastakin enemmän kuin paljon! Tähän harjoittelin liukuvärjäystä. Pohjalle tuli Satin Hues #725 Uniguely Satin liukuna. Tämän päälle Oriflame Velvet Wine (? nimi ja koodi ovat kuluneet lähes pois purkista) liukuna ja kärkeen vielä MiMaxin violettia glitteriä. Kukka- ja ruutukuvio Konadin laatasta m57, väreinä Konadin White ja Black. Kukkiin lopuksi vielä MiMaxin pinkit strassit ja päälle UV-top coat.

Lomakynnet, vasemmalta: Konad White, Konad Black, Oriflame Velvet Wine (?), Satin Hues #725 Uniguely Satin, MiMax glitteri violetti

Konad m57

Tässä kirjotellessa iski himo tehdä vielä lisää harjoituskynsiä joten eipä kai auta muuta kuin ruveta hommiin kun iltaluentokin on kerran peruttu ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti