maanantai 16. tammikuuta 2012

Välineitä

Päätinpä aikani kuluksi heti tänään hieman kuvailla ja kertoilla käyttämistäni välineistä.




Käytän tällä hetkellä Cesars Secretin UV-geelejä. Ensimmäisenä ostin vain Muotoilugeelin, joka on hyvin löysää, koska ajattelin että teen vain ohuita oman kynnen geelauksia vahvistamaan omaa kynttä eikä sen kummempaa. Noh, innostuksen määrällä ei ollut rajaa. Muotoilugeelillä on hieman hankala tehdä kaunis C-linja, joten tilasin siis Huoltogeelin, joka on viskositeetiltaan medium. Tällä kauniin C-linjan tekeminen onnistuu jo paremmin, mutta geeli kuitenkin myös tasoittuu itsestään kauniisti. Ajattelin kuitenkin hommata vielä Millenium geelin sekä Sealing geelin, koska oma kynteni on sellainen että geeli tuppaa ilmaantumaan pikku hiljaa reunoista, vaikka pohjustustyön tekisi kuinka hyvin. Lupaavat että Sealing helpottaisi viimeistelygeelinä tätä ongelmaa. Muotoilugeeliä olen nyt käyttänyt glitterigeelien sekoittamiseen, näin glitterigeelistä ei tule liian paksua vaan se pysyy vielä mukavan muotoiltavana ja itsestään hieman tasoittuvana.

Kynnen pohjustamiseen käytän Cesars Secretin Nail Prep 1:sta ja Primer 2:sta. Näihin olen ollut hyvin tyytyväinen. Kummatkin ovat myös hyvin riittoisia, olen tehnyt toista kymmentä geelausta ja aina käyttänyt noita, ja silti ovat vieläkin täysiä, kuten kuvasta näkyy. Kynsien viimeistelyyn olen nyt käyttänyt top coat UV-geelilakkaa, joka tuli Rion aloituspakkauksen mukana, merkistä ei mitään hajua. Se on ollut ihan ok, kiilto voisi kyllä olla parempikin. Seuraavaan MiMaxin tai Cesars Secretin tilaukseen täytyykin laittaa uusi viimeistelylakka.


UV-uunina minulla on käytössä tosiaan tämä Kynsitukun UV-lamppu 4. Lampussa on neljä 9W:n UV-lamppua, yhteisteho 36W. Lisäksi löytyy 120 sekunnin ja 180 sekunnin ajastin, sekä 30 minuutin jatkuva valo. Lampussa on kunnon peilipinnat heijastamassa valoa joka suunnasta. Tämä lamppu ei ole pettänyt vielä kertaakaan, suosittelen :) Eikä hintakaan ole paha, itse maksoin ko laitteesta 45€, oli silloin tarjouksessa Kynsitukussa. Normaalihinta näyttää olevan 65€. Todella hyvä hintalaatusuhde!




Kynsien koristeluun olen käyttänyt tähän mennessä glilttereitä, tarroja, siirtokuvia sekä timantteja. Sekä tietenkin Konad leimoja. Glitterivalikoima on vielä tällä hetkellä suht pieni, mutta tilasin juuri Tukkukauneutta.comista 24 uutta dust glitteriä. Odottelen niitä saapuvaksi tällä viikolla. Eilen katselin paljon myös eBaysta glittereitä ja glitterigeelejä, "joudun" varmaan sieltäkin tilauksen tekemään loppukuusta! ;) Samoin Nail Art kynsilakat houkuttelee eBaysta, siellä kun niitä näytti olevan myynnissä ihan pilkkahintaan. Tarroja ja siirtokuvia yms olen tilaillut niin MiMaxilta kuin Cesars Secretilta. Timantit ovat MiMaxilta. Timantteja ja strasseja taidan tilata lisää eBaysta.






Yllä on kuvia tällä hetkellä minulta löytyvistä Konad tarvikkeista. Kuvalaattoja minulta löytyy tällä hetkellä vain neljä, mutta tänään laitoin juuri kaksi lisää tilaukseen. Lakkojakaan ei vielä ole kuin kaksi, musta ja valkoinen, mutta niitäkin laitoin tänään kolme tilaukseen. Tykkään Konadista ihan hirveästi nyt kun olen löytänyt oikein tekniikan niiden tekemiseen. Niillä saa varmasti tehtyä mitä upeampia kynsiä kun käyttää hieman mielikuvitusta. Nyt onkin kamala inspiraatio päälle ja odotan uusia kuvalaattoja, lakkoja ja glittereitä saapuvaksi kuin kuuta nousevaa, aion osallistua Cesars Secretin Ystävänpäivä-kilpailuun ;) Täytyy vain löytää kaveri joka antaa tehdä suunnittelemani kynnet.... Samoin odotan että Tukkukauneutta.comista tilaamani värigeelit saapuisivat!! Heillä on hieman ollut toimitusongelmia värillisten UV-geelien kanssa.

Tällaista tällä kertaa :) Siveltimistä yms sälästä en jaksanut ottaa kuvaa. Täytynee tämäkin asia joku päivä korjata :) Ihanan aurinkoista pakkaspäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti