tiistai 17. tammikuuta 2012

Uudet Konadit saapui!

Jee!! Tänään tuli Cesars Secretin tilaus, aina yhtä nopea ja luotettava toimitus! :) Tilasin kaksi uutta Konad kuvalevyä m57 ja m60 ja kolme uutta Konad erikoislakkaa Sky Pearl, Pastel Pink ja Yellow.

Tässä uutukaiset ihanuudet

m60

m57

Uusien kuvalaattojen ja lakkojen inspiroimana teinkin heti itselle uudet bilekynnet viikonlopun Ruotsin laivareissua varten, vanhat geelit olikin jo kasvaneet ja rupsahtaneet. Tein siis oman kynnen geelauksen. Alla tulos:

Oman kynnen geelaus, koristelut lakkauksilla, kuviot Konad, dust glitteriä, timantteja

Kokeilin ensimmäistä kertaa liukuvärjäystä, tulos ei ollut kovin kummoinen :D Onneksi glitteri pelasti. Pohjalle tuli kaapista löytynyttä ikivanhaa Anytimen 13 Snowballia, liukuvärin tein maanantaina apteekista ostamallani Depend Nr. 210 joka on kaunis vaalean keltainen. Täytyy alkaa kasaamaan kynsilakkavarastoa, se on tällä hetkellä nimittäin olematon... Lakan päälle tuli vielä keltaista MiMaxin glitteria. Kukkakuvio on Konadin laatasta m36, lakkana Konadin erikoislakat White ja Yellow. Ruutukuvio Konadin laatasta m60, lakkana Konadin erikoislakka Black. Nimettömiin ja peukaloihin tuli vielä MiMaxin keltaiset timantit.

Olen tulokseen ihan tyytyväinen, tai ainakin tykkään ideasta aivan älyttömästi, rakastan näitä <3 Jälki ei ole mitään parasta, mutta ei se haittaa, ihailen näitä silti vähän väliä. Kyllä näillä kelpaa viikonloppuna mennä laivalle ruotsalaisia naurattamaan! Ruutukuvion leimaaminen oli yllättävän hankalaa, ja ne menivätkin vähän miten sattuu, kuten kuvasta näkyy. Tein vielä sen virheen, että olisi pitänyt kukkakuvioiden päälle vetästä top coat ja kovettaa uunissa, ja sitten laittaa vasta ruutukuvio, näin olisi ollut helpompi ottaa huonosti mennyt ruutukuvio pois ja laittaa uudelleen. Nyt kun en top coatia laittanut väliin, olisi joutunut tekemään sekä kukat että ruudun uudelleen. Ja näin oli pakko toiseen peukkuun tehdäkin. Kantapään kautta oppii, tiedänpähän ensi kerralla :)

Vasemmalta: Konad White, Konad Black, Konad Yellow, Depend nr. 210, Anytime 13 Snowball
MiMax glitteri keltainen

Näillä kynsillä päätin sitten paremman puutteessa osallistua Cecars Secretin Ystävänpäiväkynnet -kilpailuun :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti